Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters hebben succes in Friesland en op de Veluwe

Geplaatst op: 27 maart 2016

Afgelopen weekend reisden leden van de Zwartewaterruiters af naar wedstrijden in Vinkega en Hierden. Louanne Eenkhoorn en Anne-jet Harms namen de eerste prijs mee naar huis en Maud van Rees was succesvol in de finale van de Bronkhorst Wonen Cup.

Louanne Eenkhoorn en haar mooie ruin Clinton kwamen op vrijdag 25 maart jl. aan start op een dressuurwedstrijd in Vinkega. De combinatie reed twee goede proeven in de hoge klasse Z1 en dit werd goed beloond door de jury. Voor de eerste proef kregen Louanne en Clinton een score van 219 punten en wonnen hiermee de tweede prijs. Voor de tweede proef gaf de jury de combinatie een topscore van 224 punten en hiermee legden zij beslag op de eerste prijs.

In Hierden werd de Bronkhorst Wonen Cup verreden. Anne-jet Harms en haar pony Bandit sprongen in de klasse B categorie A/B/C  twee foutloze rondes en wonnen hiermee de eerste en tweede prijs. Maud van Rees en haar pony Warenzo kwamen aan start in de klasse B categorie D/E. De combinatie reed het eerste parcours naar de zevende prijs en het tweede parcours sprongen zij foutloos rond. Met dit resultaat hadden Maud en Warenzo zich geplaatst voor de finale. In deze finale zette de combinatie een uitstekende prestatie neer door een foutloos parcours te springen in een tijd van 37.19 seconden. Hiermee namen zij de tweede prijs mee naar huis.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500