Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wijnavond voor het goede doel

Geplaatst op: 28 maart 2016

Op donderdagavond 21 april 2016 organiseert Rotaryclub Zwartewatersteden haar jaarlijks terugkerende wijnavond voor het goede doel. Rotaryleden, kennissen, vrienden, familieleden en inwoners van Zwartewaterland zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit evenement. De opbrengst gaat naar een AIDS project op Bali, Indonesië.

Wijnavond
De jaarlijkse wijnavond is een laagdrempelig evenement, waar iedereen met hart voor deze wereldproblematiek aan deel kan nemen. Rotaryclub Zwartewatersteden koopt flessen wijn in bij wijnhandelaar Bloem uit Zwolle. Bezoekers van het evenement kunnen deze gedurende de avond proeven en na afloop is het mogelijk om favoriete wijnen aan te schaffen. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor € 25,00 en te bestellen op www.rotary.nl/zwartewatersteden.
Voorzitter Speelman: “Het wordt een leuke avond en we zorgen voor goede catering. Maar het belangrijkste is dat we met dit evenement een groot aantal mensen een beter leven kunnen bezorgen”.

HIV/AIDS bestrijding
Op Bali vindt momenteel de snelst groeiende HIV/AIDS epidemie ter wereld plaats. Rotaryclub Bali Nusa Dua trekt zich het lot van deze bevolking aan en werkt samen met een lokale non-profit stichting aan bewustwording van de HIV/AIDS gevaren in de regio. Dit doet zij onder andere door het aanbieden van:

•             workshops voor verloskundigen
•             vervangende moedermelk voor baby’s van besmette ouders
•             scholarships voor besmette kinderen
•             preventie-onderwijs op scholen

Rotaryclub Zwartewatersteden voelt zich verbonden met de Balinese club Nusa Dua. Samen hopen zij het verschil te kunnen maken in het leven van anderen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500