Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jaarlijkse verkoopdag Christelijk Gereformeerde Kerk

Geplaatst op: 29 maart 2016

De Christelijk Gereformeerde kerk hoopt op D.V. 2 zaterdag 2 april haar jaarlijkse verkoopdag te houden, ten bate van de kerk. In zorgcentrum De Meente zal van alles te koop zijn zoals: bossen rozen, vers gebakken vis, fruit, grilworsten, puddingbroodjes, speelgoed, snoep en leuke decoratie artikelen.

Ook zullen er weer boeken zijn en er is voor de kleintjes een grabbelton en een ballonnenbord. De grotere kinderen kunnen meedoen aan een workshop of gaan sjoelen en darten. In de koffiehoek is er gelegenheid om even rustig te zitten en te genieten van koffie en gebak. Kortom er is van alles te doen voor jong en oud. Een ieder is dan ook van harte welkom in de grote zaal van de Meente. De verkoop zal worden gehouden van 9.30 tot 13.15 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500