Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tip leidt tot aanhouding

Geplaatst op: 31 maart 2016

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag bij Staphorst een 24-jarige man uit Ommen aangehouden. In zijn auto troffen agenten softdrugs, geld, telefoons en een laptop aan. Een alerte voorbijganger had de politie gebeld om te melden dat een man in een auto op de Meestersweg zich verdacht gedroeg.

Agenten uit Meppel en Staphorst gingen op onderzoek uit. Ze wilden de auto laten stoppen, maar de bestuurder probeerde er van door te gaan met zijn auto. Door snel optreden van de agenten konden ze de auto aan de voor- en achterkant insluiten op de oprit naar de A28.

Tijdens de controle bleken er in de auto een aantal gripzakjes met hennep (meer dan de gebruikershoeveelheid), telefoons, geld en een laptop te liggen. De auto en de spullen zijn in beslag genomen. Dinsdagmiddag troffen agenten in zijn woning een hennepplantage met 20 planten en hennepstekken. De aangetroffen apparatuur en planten zijn in beslag genomen en vernietigd. De politie stelt een nader onderzoek in en maakt proces-verbaal op.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500