Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ruutvoorn stijgt op ranglijst

Geplaatst op: 2 april 2016

Met drie overwinningen op rij vindt Ruutvoorn zich ondertussen terug op plaats zes van de ranglijst. Zaterdag wisten de dames in d’ Overtoom CSV met 3-1 terug naar huis te sturen. Alleen de derde set ging naar de gasten.

Na het succesvolle paasweekend waarin 2 wedstrijden gewonnen werden, was afgelopen zaterdag C.S.V. te gast in d’Overtoom. C.S.V. scheelde Ruutvoorn maar 4 punten, maar was wel degene die het onderspit moest delven. Ruutvoorn wist met 3-1 te winnen en was vooral de eerste twee sets sterker. Deze sets werden met overtuiging gewonnen en dat leek vooral te komen door een goede serve die lange series opleverde, maar ook de aanval had een goed rendement. (25-16 en 25-20)

In de derde set begon Ruutvoorn niet lekker. De pass lag minder en de aanval kwam er niet meer goed door. Ook werd er gefloten voor technisch niet goed spelen. Al met al zakte het niveau aardig en zo kon C.S.V.  in de wedstrijd komen en deze set  ruim winnen. 17-25

In de vierde set kon Ruutvoorn zich herpakken, maar richting einde set en overwinning werd het nog even spannend. De dames bleven echter rustig en misschien nog meer belangrijk, als team fungeren en zo werd deze set toch ook binnen gesleept. De vier punten die bijgeschreven konden worden, brengen Ruutvoorn naar een zesde plek op de ranglijst. Aanstaande zaterdag spelen de dames tegen en in Sneek.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500