Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lezing over het Zwarte Meer goed bezocht

Geplaatst op: 7 april 2016

Het was gisteren gezellig druk bij d’Olde Soldoat, waar Ruben Kluit van Natuurmonumenten een lezing hield over ondermeer het ontstaan van het Zwarte Meer, en welke bijzondere flora en fauna zich in dit gebied bevinden. En ook wat de toekomstplannen zijn met het Zwarte Meer en de aangrenzende gebieden.

Na de lezing was er nog mogelijkheid om aan te melden voor een weidevogelexcursie bij de familie Pelleboer, ook kon men zich opgeven voor een excursie naar het Vogeleiland, waarvan de deelnemers van deze avond nu weten dat het een goede naam is voor dit eiland omdat hier ongeveer 50 soorten vogels voeding komen zoeken of komen om te broeden.

Gepubliceerd door Sijmon Last
Van Dijk Containers 500