Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Quizavond voor het goede doel

Geplaatst op: 12 april 2016

In de aanloop van de beklimming van de Stelvio in Italie door veertig leden van OK Genemuiden organiseren een aantal deelnemers een gezellige quizavond voor het goede doel in de Kaaihof. De avond staat gepland op zaterdag 21 mei a.s.
De vragen gaan over muziek, geschiedenis, sport, rekenen en ook over Genemuiden. Je kunt je opgeven met een team van 3 of 4 personen. Entree is 10 euro per persoon en komt volledig ten goede van KiKa ( Kinderen Kankervrij). Ook wordt deze avond een grote verloting gehouden waarbij de opbrengst wederom is voor het goede doel. Kortom een gezellige avond voor jong en oud.
De quiz start om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. Je kunt je opgeven via mail: info@dekaaihof.nl.of bellen met 038-3854533.

quiz

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500