Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fris en wisselvallig weekeinde

Geplaatst op: 15 april 2016

(door John Poot) Na een week met een wisselvallig weerbeeld, wordt deze lijn ook in het weekend doorgezet en het wordt koeler. Dit komt omdat we te maken krijgen met een noordwestelijke stroming die koelere lucht aanvoert.

In de avond en nacht naar zaterdag kunnen er een paar buien vanuit het zuiden over trekken, de temperatuur is dan rond de 8 graden. Zaterdag bepaalt zware bewolking het weerbeeld. In de loop van de middag komt de zon er af en toe door. Ook kan er af en toe een bui vallen. De temperatuur is rond de 10 graden, de wind is matig een windkracht 4 en komt uit het westen.

Zondag ziet het weerbeeld er wat vriendelijker uit, zon en stapelwolken wisselen elkaar af. ’s Middags kan er ook wat regen vallen. De temperatuur is ook zondag rond de 10 graden. En de wind is matig en komt uit het noordwesten. De dagen erna blijft het koel voor de tijd van het jaar en wisselvallig.

Mooie weerfoto gemaakt? Wij ontvangen hem graag op redactie@genemuidenactueel.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500