Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lentefeest in Sint Jansklooster

Geplaatst op: 16 april 2016

Nationaal Park Weerribben-Wieden, De Wieden, Sint Jansklooster, Steenwijkerland, Kop van Overijssel, Overijssel, Nederland, Europa

De lente is begonnen! De natuur in De Wieden komt weer tot leven: het riet begint te groeien en de vogels fluiten erop los. Om dat te vieren is op zondag 17 april van 12.00 -16.00 uur het Lentefeest van OERRR met als thema “durf jij ook” bij Bezoekerscentrum De Wieden in St. Jansklooster.

Tijdens het lentefeest zijn er vaartochten door De Wieden, een speurtocht voor kinderen over het vlonderpad en de watertoren in St. Jansklooster is geopend. Gezinstarief (gezin met max. 3 kinderen) leden van Natuurmonumenten is € 10, -, niet-leden € 15,- . Kosten volwassenen leden € 5,- per persoon, niet-leden € 7,50 p.p. De totaalprijs is inclusief een vaartocht (duur 1 uur) en bezoek aan de watertoren.

Genieten van de natuur
Er zijn allerlei activiteiten rondom het bezoekerscentrum. Maak een mooie vaartocht door De Wieden of doe met je kinderen de speurtocht over het vlonderpad; de natuurgids vertelt je wat er allemaal te zien is vanaf het uitkijkpunt. Je kunt ook de watertoren beklimmen voor een geweldig weids uitzicht over het natuurgebied.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500