Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Klant is ‘Koning’ bij Altena Fietsen

Geplaatst op: 16 april 2016

Met Koningsdag voor de deur wil Altena Fietsen graag bijdragen in de feestvreugde. Bij iedere aankoop geeft de fietswinkel een gratis oranjeloper cadeau. Met deze loper onderstreept de winkel haar motto dat de klant écht koning is. “Met deze loper kan de klant dit ook nog eens thuis beleven” aldus John Altena.

Naast deze actie presenteert Altena met trots de introductie van de schitterende “Roetz” collectie. Altena is sinds deze week dealer van dit unieke Amsterdamse fietsenmerk. Kom snel langs bij de winkel en profiteer van de speciale oranjeactie. www.altenafietsen.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500