Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Brommersprint dit jaar op 4 juni

Geplaatst op: 19 april 2016

Op 4 Juni hoopt Brommersprint Genemuiden alweer de 15e editie van het jaarlijks terugkerende sprint evenement te organiseren. De organisatie maakt bekend dat er een grote naam afreist naar de “tapijtstad”. Zijn naam is Gerard van der Wal en is geboren op 04-08-1955. Hij is onder andere bekend van de Supersport en Superbike races in de eind jaren ‘80 en begin jaren ‘90 waarin hij meerdere malen kampioen is.

De organisatie heeft bovendien Jasper Riezebos opnieuw weten te contacteren om net als de vorig jaar weer naar Genemuiden toe te komen. Hij zal zijn motor tentoonstellen en uiteraard een sprintje wagen tegen een 125cc sprinter! Jasper zit vol verhalen en verteld vol enthousiasme zijn ervaring die hij opgedaan heeft in de welbekende Dakar races. Hij staat open om al je vragen te beantwoorden en kun je zijn motor van heel dichtbij bekijken. Met een beetje geluk zit er nog wat zand van de Zuid-Amerikaanse woestijn aan de ketting of met een beetje geluk “Kamelengras” voor als souvenir thuis of u maakt samen met hem een selfie voor in uw plakboek.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500