Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ravage in de feesttent

Geplaatst op: 27 april 2016

Foto's : Joke Veldman

Na twee vlekkeloos verlopen avonden zijn er blijkbaar toch jongeren die het nodig vinden om de pret te drukken. Zo melden Engbert van de Vreugde en Eddy Beens. “Vanmorgen troffen wij een kleine ravage aan in de tent. Bierbekers waren door de tent gegooid, patat uit de vriezer gehaald, stoelen omver gekieperd, bierflessen kapot en men het zelfs het ‘gore lef’om de frituurpan te gebruiken.”

“Fijn om de inspanning van de Oranjevereniging en de exploitanten van de tent om zeep te helpen. Blijkbaar zijn er toch zieke geesten die het nodig vinden om stoer te doen. Wij bieden tot vanmiddag de kans aan deze vandalen om zich te melden en de schade te vergoeden. Wees een vent en meld je, anders doen wij aangifte. Voor alle duidelijkheid: er zijn camerabeelden beschikbaar van de activiteiten rond het Havenplein.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Ravage in de feesttent

  1. OUWE schreef:

    Inderdaad dit zijn jeugdige, ziekelijke, balorige nietsnutten.!

  2. M.H schreef:

    In en in triest, hoe Hoop dat de dader(s) bekend worden.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500