Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tevredenheid over nieuwe opzet Luiemotte

Geplaatst op: 12 mei 2016

28 kinderen ontvingen donderdagavond in het Historisch Centrum een medaille. Een bewijs dat ze hebben meegedaan aan Luiemotte 2016. Tijdens de uitreiking bleek dat ouders, deelnemers en de organisatie tevreden is over de nieuwe opzet van de Genemuider traditie.

Een discussieavond in het voorjaar bracht een aantal verbeterpunten aan het licht. Het moest simpeler worden om een Luiemotte te maken, zodat daarmee de oude Genemuider traditie ook toekomstbestending zou worden. En dat lijkt gelukt. Met drie Luiemottes en in totaal 29 kinderen is het aloude gebruik weer in ere gehouden.

De kinderen en ouders keken donderdag ook nog naar een film uit 1986 van Jan Been. Die filmde destijds oude Genemuider kinderspelen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500