Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bremmer gaat naar Berkum

Geplaatst op: 16 mei 2016

Jasper Bremmer speelt in het nieuwe seizoen voor VV Berkum. De kopsterke centrale verdediger, die ook op het middenveld kan worden ingezet, kwam de afgelopen zes seizoenen uit voor SC Genemuiden in de top- en hoofdklasse van het zaterdagvoetbal.

Zwollenaar Bremmer (25) maakte al in februari bekend dat hij bezig was met zijn laatste seizoen bij Genemuiden. Daar kwam hij in 2010 nadat hij een aantal jaren had gespeeld voor de jeugdselecties van PEC Zwolle, waar hij uiteindelijk de hoofdmacht net niet haalde. De komst van Bremmer is een welkome versterking voor de Berkum-selectie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500