Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Heerlijk avondje in De Kaaihof

Geplaatst op: 22 mei 2016

De Quizavond in De Kaaihof was zaterdagavond een doorslaand succes. Maar liefst 47 teams deden mee en brachten daarmee een mooi bedrag in het laatje van KiKa. De opbrengst van de avond ging namelijk naar dit goede doel, waarvoor de ondernemers van OK Genemuiden zich ook inzetten. Zij beklimmen daarvoor in juni de Stelvio.

De quizmaster uit De Wijk zorgde voor een uitgelaten sfeer in De Kaaihof. De enige storende factor was de haperende techniek, waardoor na twee rondes een voorlopige winnaar werd aangewezen. Dat was, voor insiders geen verrassing, het team van Genemuiden Actueel. Over rondes twee en drie werd een nieuwe winnaar aangewezen. De nummer laatst van elke ronde was de klos: die moest namelijk een karaokenummer zingen of dat leed afkopen met een bijdrage van tien euro per persoon.

Na de quiz begon een bijzonder lange prijsuitreiking van de verloting. De organisatie had maar liefst honderd prijzen te verdelen, variërend van worsten tot een dagtocht met de Vijf Gebroeders. Zo verliet bijna iedereen De Kaaihof met een prijs. Letterlijk en figuurlijk een heerlijk avondje kortom.

Hoeveel de avond heeft opgebracht is nog niet bekend. Tot dusver stokt de teller van OK Genemuiden bij 7600 euro.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500