Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Quiz levert bijna 5000 euro

Geplaatst op: 22 mei 2016

De Quizavond in de Kaaihof leverde dik 4200 euro op voor KiKa. Omdat Justin Lubberts ook al had gecollecteerd en daarmee 485 ophaalde kan KiKa in totaal bijna 5000 euro bijschrijven. En daar komt de beklimming van de Stelvio door de OK-ondernemers nog bij. 

Het mooie bedrag zal worden toegevoegd aan de gezamenlijke actie die OK Genemuiden is gestart op www.sportenvoorkika.nl. Iedereen die nog donatie wil doen kan zich aanmelden via deze site. Hiermee motiveer je deelnemers nog extra om de berg te bedwingen.

De quiz werd uiteindelijk verdeeld over vier rondes. Het team van Genemuiden Actueel won de eerste twee rondes, de Toevies wonnen ronde drie en vier.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500