Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jonge trompetters behalen diploma

Geplaatst op: 22 mei 2016

Maurice van Dijk meldt trots dat er dit jaar weer 8 leerlingen een muziekdiploma hebben gehaald! Waarvan eentje het hoogste van het klein koper. Julian Kragt is de gelukkige. Zaterdag 21 mei werden deze leerlingen in het zonnetje gezet door middel van het behalen van een diploma via het KNMO. Dit geschiede in Stadshagen te Zwolle.
De trompetleerlingen waar Van Dijk dan zo trots op is zijn: Julian Kragt, Harmen Mulder, Rudolf Mulder (bugel), Xander Ubak, Jaron Potuyt, Harm Visscher, Henk Jan Lubbers en Charissa Reijers. Diegene die zijn of haar diploma hebben gehaald spelen bij diverse verenigingen of thuis of school bij het orgel of piano.

Heeft ook uw zoon of dochter interesse om een dit blaasinstrument te bespelen via Maurice van Dijk, kijk dan op de website www.mauricevandijk.com of mail voor informatie via info@mauricevandijk.com

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500