Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Primeur in de Buitenhof

Geplaatst op: 27 mei 2016

Foto's Joke Veldman

Siebren Visscher en Martine Hulleman hadden tijdens hun huwelijksdag een primeur: ze vierden als eerste bruidspaar een feestje in de nieuwe Buitenhof. Eigenlijk zou die opening vorige week al plaatsvinden, maar vanwege de regen werd de receptie toen alsnog in De Kaaihof gehouden. Siebren en Martine hadden meer geluk: mooi weer en dus kon het gezelschap genieten in de authentieke Buitenhof.

Voor Kaaihof-eigenaren Harold en Jennifer van Dalfsen ook een mooi moment. “Wij hebben al veel positieve reacties gekregen op onze nieuwe locatie. Bij Sigrid heeft het mooi aangekleed, Willemijn zorgde voor de bloemdecoratie en KK Heutink heeft echt een bijzondere locatie gerealiseerd. Ook vanuit de buurt hebben we veel positieve geluiden gekregen.”

In De Buitenhof mag zes keer per jaar een bijeenkomst worden gehouden. Bij mooi weer absoluut een aanwinst voor Genemuiden. Volgens Van Dalfsen zijn de eerste reserveringen al binnen.

Joke Veldman mocht vanmiddag vast foto’s maken van De Buitenhof.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500