Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fietspont…

Geplaatst op: 29 mei 2016

De Pieperpont is gisteren, voorlopig even, in de vaart gegaan. Een pont voor fietsers die het gebied tussen Genemuiden en Kampen willen verkennen. Bij de opening was de boodschap ‘fiets’ vermoedelijk niet helemaal doorgekomen. De Pieperpolder heeft vermoedelijk nog nooit zoveel automobilisten mogen verwelkomen…

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Fietspont…

  1. Tiem schreef:

    Als ik het zo bekijk ( foto en Film) is het een prachtige oversteek, maar toch een paar kanttekeningen, pont moet aanduidingbord pont voeren, er moeten zwemvesten,, cq reddingsboei aanwezig zijn en de pontbaas moet de nodige verplichte vaarbewijs hebben, hoop toch dat ze hier aan denken

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500