Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
31 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Mag dat…’

Geplaatst op: 29 mei 2016

“Ik passeer dit rode bord, mag dat?”, zou een vraag bij Autorijschool Ferdinand of Slingerland kunnen zijn. Soms is een opfrisbeurtje best handig. Al heeft deze politiewagen vast een goede reden om het bord te negeren.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

3 thoughts on “‘Mag dat…’

  1. Corrie schreef:

    Ze staan dit weekend niet voor niets in het nieuws, als er een reden voor is oké, maar dan met zwaailicht aan! Vorige week bij stadshagen een zgn niet opvallende Golf haalde me met 140 in en bleef maar gassen, ik in de achtervolging op gepaste afstand, waar ging deze vrouwelijke politieagente naar toe? Juist een flesje water halen bij het tankstation op stadshagen, toen ik haar daar op aansprak werd mevr kwaad! Brrr.

  2. John schreef:

    Jazeker mag dat. De politie heeft zogenoemde vrijstellingen waardoor ze zich niet altijd aan de regels hoeven te houden wanneer dit nodig is voor hun beroep. Of het soms netjes oogt voor de onwetende burger is wat anders..

  3. piet schreef:

    zeker onder en boven de wet!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500