Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Roemeens terras bij Hervormd Centrum

Geplaatst op: 7 juni 2016

Op D.V. donderdag 14 juli vertrekt een groep jongeren naar Roemenië. Zij vertellen wat ze daar gaan doen. “In Roemenië organiseren wij een VBK voor de kinderen en gaan we bij 4 arme gezinnen diverse verbouwing- en schilderwerkzaamheden uitvoeren. De voorbereidingen zijn in volle gang, nog iets meer dan een maand en dan zitten wij in Roemenië! U kunt ons straks volgen via onze blog: http://roemeniereis2016. waarbenjij.nu/  en facebook pagina: Jongerenreis Roemenië.”

Voor alle werkzaamheden in Roemenië is geld nodig, daarom organiseren wij een Roemeens terras! Het Roemeens terras vindt plaats op D.V. zaterdag 9 juli 2016. Vanaf 16.00 uur is er vrije inloop en bent u welkom bij het Hervormd Centrum. Er is tijd voor koffie, thee en wat lekkers en er zijn diverse verkooptafels. De kinderen kunnen geschminkt worden en ook staat er een springkussen!”

Vanaf 17:30 zal er een barbecue klaar staan, voor deze barbecue moet u zich opgeven. De jongeren zullen ervoor zorgen dat u geniet van een hapje en een drankje. De kosten van de barbecue zijn € 12,50,- per persoon, voor kinderen tot 12 jaar is het € 7,50.

Opgave kan t/m zaterdag 2 juli via roemeniereis2016@hotmail.com of vul de flyer in op de website www.hervormdjeugdwerk.com en lever die in bij de aangegeven adressen.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500