Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zin stopt al als restaurant

Geplaatst op: 17 juni 2016

Grand Café Zin sluit al na drie maanden de deuren. Volgens de uitbaters is het ‘niet haalbaar’ om het restaurant te laten draaien. Daaruit sluiten per direct de deuren. Wel blijft de accommodatie open voor feesten en partijen.

“Vergelijkbaar met ons andere horecabedrijf in Rouveen. U kunt vanaf heden bij ons terecht voor verjaardagen, personeelsavonden, recepties, bruiloften en andere evenementen voor groepen vanaf 20 personen op afspraak. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor catering voor zowel particulieren als zakelijk”, aldus de familie Eggen.

“Er zijn nog een aantal tegoedbonnen in omloop. Deze kunnen worden ingeleverd bij ons voor catering in de vorm van buffetten, barbecues en andere vormen van catering, of de bonnen kunnen worden ingeleverd voor contanten.”

Eerder was in de zaak aan de Langestraat De Biezen gevestigd. Die ging failliet.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500