Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub in de prijzen met presentatiegids

Geplaatst op: 21 juni 2016

Sportclub Genemuiden sluit een rampjaar toch nog af met een prijs: de vereniging heeft volgens de Belangenvereniging Amateur Verenigingen een fraaie presentatiegids afgeleverd. Daarmee wint Sportclub de derde prijs. Volgens de jury had de gids alles wat een winnaar nodig heeft, maar waren er toch nog twee betere inzendingen.

De opmaak van de gids is gedaan door Comceptum, de inhoud door vrijwilligers van Sportclub Genemuiden, Gerard Meijeringh (Brugmedia) en Erik Driessen (Genemuiden Actueel/De Tekstkenner). Ook dit jaar maakt Comceptum de gids weer en is het streven om de eerste prijs in de wacht te slepen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500