Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden onderuit tegen HHC

Geplaatst op: 3 juli 2016

Sportclub Genemuiden verloor zaterdag het tweede oefenduel met 0-3 van HHC. In de eerste helft waren beide teams redelijk aan elkaar gewaagd, kansen waren er voor Rik van Dalfsen en Patrick Lip maar tot doelpunten kwamen zij niet. Na slordig balverlies was het HHC dat in de 20e minuut op voorsprong kwam. Rob van der Leij wist wel raad met het buitenkansje wat hij kreeg en ronde dan ook koeltjes af.

In de tweede helft kwam HHC Hardenberg met een compleet ander elftal binnen de lijnen, zo ook de van PEC Zwolle overgekomen Boris Rasevic. Hij stond mede aan de basis van de andere twee goals welke nog zouden volgen, na een pass op Tom Heerkes was het Jan Hooiveld die voor de 2-0 zorgde. Diezelfde Hooiveld zorgde ook voor de 3-0 eindstand.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500