Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Op het Agnieten slaagt iedereen

Geplaatst op: 7 juli 2016

43 basis- en kaderleerlingen van het Agnieten College hebben hun diploma ontvangen. Dat betekent dat alle leerlingen van deze afdelingen zijn geslaagd. “Een uitzonderlijke prestatie”, aldus de school.

De filmpjes over de leerlingen en van de docenten waren ook dit jaar weer het hoogtepunt van de diplomauitreiking. De leerlingen kregen een mooie inkijk in hoe ze hier als brugpieper de school binnen kwamen en hoe ze hier 4, voor sommige 5, jaar later weer met diploma de deur uitlopen.

De docenten lieten zich weer van hun creatieve kant laten zien. Met vele gelukwensen opgenomen op film. Vervolgens gingen de gediplomeerden naar verschillende lokalen. Daar werden ze persoonlijk toegesproken. Dit werd door de leerlingen en ouders zeer gewaardeerd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500