Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuw uiterlijk voor oude tribune

Geplaatst op: 27 juli 2016

De tribune van Sportclub Genemuiden is vast klaar voor een nieuw seizoen in de Hoofdklasse. Er zijn nu alleen nog maar kuipjes. Meer comfort kortom voor alle tribuneklanten. Genemuiden gaat de komende dagen van start met de tweede helft van de voorbereiding. Zaterdag speelt het team van Jan van Raalte in Vroomshoop tegen de plaatselijke boys.

Gepubliceerd door Erik Driessen

5 thoughts on “Nieuw uiterlijk voor oude tribune

 1. Teun schreef:

  het ziet er weer keurig uit zo kunnen weer een poosje.

 2. Gta schreef:

  De tribune is niet van deze tijd

  Laten wij een actie op zitten

  €50 per sten

 3. Groenwit supporter schreef:

  Denk niet dat Sc of club van 100 300k in de kas heeft voor een nw tribune, mooie aktie voor opzetten en dan realiseren! Tot die tijd ziet de tribune weer tip top uit! En zodra de nw tribune geraliseerd wordt kunnen de kuipjes meegenomen worden denk ik!

 4. Sportclupper schreef:

  Een mooie klus geweest Schoenmaker maar het resultaat mag er wezen,ik denk dat ik namens heel sc spreek thanks voor dit mooie gebaar.En wat Jacco Naberman betreft laten we eerst een weer een paar leuke competities spelen met goed voetbal ,dan komt de rest vanzelf nog wel een keer.Op naar een mooi seizoen FORZA SC GENEMUIDEN .

 5. Jacco naberman schreef:

  Waarom geen nieuwe tribune club van 100 heeft geld genoeg geen tribune van deze tijd

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500