Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

JobTrans bouwt nieuw hoofdkantoor

Geplaatst op: 28 juli 2016

JobTrans bouwt een nieuw hoofdkantoor aan de Nijverheidsstraat. Die moet in december klaar zijn. Op de huidige locatie was het bedrijf uit haar jasje gegroeid, waardoor onder meer een nevenlocatie in Hasselt nodig was. Straks werkt JobTrans weer volledig vanuit Genemuiden, zo meldt het bedrijf op Facebook.

In het gebouw komen ruime leslokalen, kantoren en een grote bedrijfshal waarin diverse trainingen gegeven gaan worden. Ook is er ruimte om de vrachtwagens binnen te parkeren. Aan de achterzijde van het gebouw wordt een ruime parkeergelegenheid aangelegd.

JobTrans kiest ervoor om duurzaam te bouwen. Het nieuwe pand wordt voorzien van o.a. zonnepanelen, een warmtepomp en triple glas. Hierdoor wordt de CO2-footprint aanzienlijk verlaagd. Het gebouw is ontworpen door Brouwer Bureau Bouwkunde.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500