Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 oktober 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eenkhoorn verliest tijd

Geplaatst op: 29 juli 2016

Pascal Eenkhoorn heeft vrijdag wat tijd verloren in de Ronde van de Elzas. De Genemuidenaar kwam in het tweede peloton over de finish, dat dertien seconden achter de ritwinnaar reed. Daardoor zakte Eenkhoorn van de zevende naar de 24e positie in het klassement. Op Twitter reageert de wielrenner boos. Hij verloor tijd omdat hij achter een valpartij zat. “Bestaat de drie kilometer-regel niet meer?”, vraagt hij zich af. Normaal gesproken krijgen renners die in de laatste kilometers oponthoud hebben door een val dezelfde tijd als de winnaar.

De ronde trekt de komende twee dagen nog de bergen in.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Eenkhoorn verliest tijd

  1. Teun schreef:

    ja normaal is dat wel zo maar waarom nu niet.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500