Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Terug in de tijd

Geplaatst op: 3 augustus 2016

Half Genemuiden is op vakantie. En wie nog in de stad is, zoekt vermoedelijk naar uitjes in de regio. Genemuiden Actueel geeft ook dit jaar weer tips voor die daguitjes. En vandaag moet dat, helaas, weer een binnenbestemming zijn. We komen uit in het Stedelijk Museum in Zwolle.

Daar is momenteel een tentoonstelling over de jaren zeventig en tachtig. Het museum heeft een heuse zitkuil, een tienerslaapkamer en een eetkamer in de typische jaren ‘70 stijl. In de tentoonstelling (link is external)is ook aandacht voor de opkomst van Zwolse wijken in die tijd en gebouwen die verdwenen zijn.

De tentoonstelling is nog tot en met 28 augustus te bezoeken

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500