Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Herman van Vliet in concert

Geplaatst op: 6 augustus 2016

Het  vierde concert  in de zomerserie orgelconcerten op het Rudolf Knol-orgel in de Grote of Stephanuskerk te Hasselt zal op zaterdag 13 augustus a.s. verzorgd worden door Herman van Vliet uit Amersfoort. Van Vliet verzorgt al jarenlang een van de concerten in de zomerserie. Hij is een begaafd organist die alle vele onderscheidingen in ontvangst heeft mogen nemen. Met name is hij een ambassadeur van de Franse orgellitteratuur. Hij heeft weer een boeiend en afwisselend programma samengesteld met werken van. Cornelis de Wolf, Johann Sebastian Bach, Maxi Reger, Marco Enrico Bossi en Peter Iljitsj Tsjaikowsky.

Van Vliet besluit  het concert met eigen koraalfinale..

Het concert begint om 20.00 uur.

Het volgende concert zal op zaterdag 3 september worden verzorgd door Sander van den Houten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500