Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eerste presentatiegids voor Reind Breman

Geplaatst op: 19 augustus 2016

Afgelopen week werd de nieuwe presentatiegids aangeboden aan hoofdsponsor Breman van Sportclub Genemuiden. Voorzitter van Sportclub Berend van Lente overhandigde de nieuwe gids aan Reind Breman van het Genemuider familiebedrijf welke al jaren Sportclub een warm hart toe draagt in vorm van hoofdsponsorschap.

De Breman Installatiegroep met 40 bedrijven in Nederland en Duitsland ervaart de sponsoring als maatschappelijke verantwoordelijkheid om iets terug te doen aan de Genemuider bevolking. Sportclub Genemuiden is trots op De Breman Installatiegroep als hoofdsponsor, een Genemuider  familiebedrijf met een sterke visie als één 1 van de grootste spelers van Nederland in de installatie branche. De Breman Installatiegroep is door de jaren een sterk en krachtig gebleven bedrijf dankzij haar unieke bedrijfsstructuur.

Foto: Reind Breman en Sijm van Lente namens Breman, Geert Kolk, Berend van Lente en Raymond van Dijk namens SC Genemuiden/ BC De Wetering

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500