Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Boegsprietlopen onder tropische omstandigheden (update video)

Geplaatst op: 24 augustus 2016

Foto's Joke Veldman / Film Pieter Polman

Ronduit tropische omstandigheden tijdens het Boegsprietlopen en het Spijkerbroek hangen. De traditionele evenementen brachten aardig wat publiek op de been langs de Binnenhaven. En natuurlijk een behoorlijk aantal ‘helden’ die de uitdaging aan durfden. De jongste deelneemster was 5 jaar en kreeg natuurlijk een extra applaus van het publiek. Arne Slingerland die had de pas er goed in, en ging maar liefst 4 keer de spriet op en neer liep of het niks was en kwam niet eens in het water terecht aan het einde van zijn rit. Dat leverde hem 48 meters op en natuurlijk de 1e prijs ! Bij het spijkerbroek hangen was Job Roeten de winnaar hij hield het 2.05.02 minuten vol. En met de techniek van tegenwoordig, konden we dankzij een ‘onderwater camera’ die bevestigd was op een helm door Pieter Polman gewoon even ‘meespringen’ !

IMG-20160824-WA0005

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500