Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
11 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hasselt haalt Anna binnen

Geplaatst op: 25 augustus 2016

foto's: Erik Eenkhoorn

Heel Hasselt is ervoor uitgelopen! ‘Hun Anna’ werd in de koninklijke boot, die ook gebruikt is tijdens koningsdag in Zwolle, door de grachten van Hasselt binnengevaren, om vervolgens op de fiets naar de feesttent te fietsen. Alle kades zaten vol. Er werd vuurwerk afgestoken, en de gracht werd bezaaid met confetti. In de feesttent werd ze toegesproken door burgemeester Bilder, een wethouder van de gemeente Zwolle, de Noord westhoek wielerclub, en de oranjevereniging. Daarna bedankte Anna in het bijzonder ‘haar knappert’, voor hem is de andere helft van de medaille. Daarna barste het feest los met de top 40 van Anna!

Later meer foto’s en video

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500