Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Herman de Haan vernieuwt wagenpark

Geplaatst op: 25 augustus 2016

Herman de Haan Group heeft het wagenpark in samenwerking met Pouw Zwolle volledig vernieuwd. Accountmanager Tim Beens en verkoper Henri Altena namen vandaag de sleutels in ontvangst van 2 nieuwe Volkswagen Caddy’s.

“Ik ben erg blij en trots dat onze verkopers veilig de weg op kunnen gaan om onze klanten te bezoeken en orders uit te kunnen leveren. Door de zuinige bedrijfswagens denken wij ook aan het milieu”, aldus Bedrijfsleider John van Dijk.

De veilige en zuinige wagens worden direct ingezet om de klanten te voorzien van bedrijfskleding, gereedschappen en ijzerwaren. De opvallende en strakke belettering is uitgevoerd door Kooiker BV te Zwolle.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500