Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bij Sigrid extra dagen open

Geplaatst op: 28 augustus 2016

Bij Sigrid gaat vijf dagen in de week open. Van dinsdag tot en met zaterdag kunnen klanten aan de Markt terecht voor chalk paint verf, woonaccessoires, papierwaren, koffie en thee en de bloemen van Willemijn. Op woensdag is de winkel alleen van 10.00 tot 12.00 uur open. Op zaterdag sluit Bij Sigrid om 16.00 uur.

“Iedere dag dat we geopend zijn zet Willemijn de winkel meerdere keren per dag vol met verse bloemen. Dinsdags trouwens vanaf 14.00 uur ’s middags. Ook geven we het komende seizoen weer workshops. Deze staan binnenkort weer op de website”, aldus Bij Sigrid die onlangs verhuisde van de Langestraat naar de oude smederij aan de Markt.

 
Typ een bericht…

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500