Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Goede prestaties van de steppers

Geplaatst op: 28 augustus 2016

Stepvereniging West Overijssel is afgelopen zaterdag gelauwerd teruggekeerd van wedstrijden op de wielerbaan in Hoorn. Bij heel zomerse temperaturen reden de volwassenen een criterium van één uur plus een ronde, de jeugd drie kwartier plus een ronde.

Bij de heren senioren ging het er stevig aan toe tussen Machiel Steenbergen van Stepteam Zwolle en Daan de Jonge uit Apeldoorn. Met minder dan drietiende seconde pakte Steenbergen de eerste plaats. Zijn vader Bernd Steenbergen tekende bij de heren veteranen na een verdienstelijke race voor de tweede plaats. Brian Veltman van zusterteam Selles Kamperzeedijk moest een ronde toegeven en werd derde.

Bij de dames masters veroverde Carianne van Harten uit Zwolle de tweede plaats. Diana Klooster uit IJsselmuiden werd eveneens tweede, bij de dames senioren en haar broer Johan Klooster evenaarde dit bij de heren cadetten.

De blik is nu gericht op het NK Duur dat 17 september wordt uitgevochten aan de Kamperzeedijk.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500