Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veilig Verkeer zoekt nieuwe bestuursleden

Geplaatst op: 1 september 2016

Veilig Verkeer Nederland (VVN) is een landelijke organisatie, die actief is op het gebied van verkeersveiligheid, binnen haar organisatie zijn veel vrijwilligers actief. De VVN afdeling in Genemuiden is momenteel op zoek naar nieuwe bestuursleden, omdat vanwege privé redenen enkele bestuursleden helaas hebben moeten bedanken.

Om ons werk goed te kunnen blijven doen, zouden we deze plaatsen weer graag ingevuld willen zien. Zij zijn nodig bij het realiseren van de activiteiten die door het plaatselijke bestuur vaak samen met ca. 15 verkeersouders van de scholen in Genemuiden worden uitgevoerd.
Jaarlijks geeft deze groep vrijwilligers uitvoering aan diverse acties. Bekende activiteiten zijn o.a. verkeersexamen op de basisscholen, fietskeuring, caravankeuring, opfriscursus rijexamen voor ouderen/automobilisten, voorlichting en dergelijke. Personen die het belang van dit werk inzien en ons willen helpen, kunnen contact opnemen met:

Leen Oudenaarden 0657 259 614 of l.oudenaarden@kpnmail.nl.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500