Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kledingverkoop voor de familie Paas

Geplaatst op: 11 september 2016

Binnenkort staan er weer veel rekken met prachtige kinder- dames en herenkleding in de “MAF-winkel” aan de Oosterholtseweg 20a in IJsselmuiden. Deze traditie kan voortgezet worden dankzij de vele gevers van 2e hands en nieuwe kleding (outlet).  Zoals de klanten van vorige edities van deze kledingverkoop gewend zijn is de prijs van onze kleding laag en de kwaliteit hoog.

Twee keer per jaar organiseert het kledingcomité van MAF een kledingverkoop ten bate van het pilotengezin Arjan en Aartje Paas. Het gezin is werkzaam in Liberia (Afrika). Met de MAF vliegtuigjes kunnen de meest geïsoleerde gebieden en dorpen in veel arme landen van de wereld bereikt worden. Het vaak levensreddend werk op medisch gebied, bij voedselvoorziening en hulpverlening is indrukwekkend te noemen. Veel hulporganisaties in de wereld(meer dan 1000) kunnen  afgelegen oorden enkel bereiken met behulp van MAF-vliegtuigen. Wereldwijd vliegen er wel 130 vliegtuigen van MAF in meer dan 30 verschillende landen. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een MAF-vliegtuig op. Met veel overgave doen de piloten hun vaak moeilijke en gevaarlijke werk. Ze krijgen daarvoor geen salaris, maar worden door een thuisfrontcommissie voorzien van het nodige, die op haar beurt sponsors werft en acties, zoals de kledingverkoop, organiseert.

De “winkel” is woensdag 14 maart voor het eerst open van 9.00-12.00 en van 13.00-15.00 uur. Verder kunt u gedurende 4 weken op bepaalde dagdelen ook terecht.

Meer informatie kunt u vinden op www.bushpiloot.nl  en op www.MAF.nl/paas

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500