Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gospelevenementen pakt de draad weer op

Geplaatst op: 13 september 2016

Op zaterdagavond 8 oktober, organiseert de Stichting Gospelevenementen Genemuiden een dubbel concert met de Double G en To the Point. Het is al een tijdje geleden dat de stichting een concert georganiseerd heeft, met dit dubbel concert wil de stichting weer een kleine draad oppakken.
DOUBLE G, oftewel Gave Gods is de Alphense Acapella groep die met een hun bezetting een bijzondere vorm van muzikaliteit weet neer te zetten.

 Wonderlijk? Over muziek als evangelisatie middel zijn alle leden van de groep het eens: makkelijk(er) en effectief. “Zingen is makkelijker dan praten”. De muziek is toegankelijk en aantrekkelijk voor alle leeftijden!”

 De tonen smelten samen en vormen een scala aan muziekinstrumenten. Maar muziekinstrumenten blijven juist achterwege. Muziek met een boodschap, rasechte gospel, zonder clichématige bijsmaak. Klanken die slechts worden voortgebracht door het menselijk stemgeluid.
Deze avond is ook de praiseband “To the Point” uitgenodigd. Een onbekende praiseband maar de liederen zullen allicht bekend zijn om mee te zingen. Het geheel zal een avondvullend programma zijn waarin Double G en To the Point een aantal liederen, wellicht ook gezamenlijk, zullen laten horen.
De deuren van de Gereformeerde Kerk , Jan van Arkelstraat 18 in Genemuiden, zullen om 19.30 uur opengaan. De toegangsprijs voor een kaartje deze avond is € 5,00 Kaartjes kunnen gereserveerd worden via verkoop@gospelgenemuiden.nl of ’s avonds aan de zaal gekocht worden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500