Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Goed eerste jaar op nieuwe plek voor Van Ingen

Geplaatst op: 21 september 2016

Inmiddels heeft slagerij Evert van Ingen in zijn nieuwe vestiging op het Havenplein er al weer een jaar opzitten. En niet zonder resultaat want de Gildeslager geniet een behoorlijke omzet groei.

Evert van Ingen: ”Op een andere locatie een compleet nieuwe productieafdeling bouwen en daar tevens een nieuwe winkel inrichten is niet alleen een hele grote stap, maar ook een hoge investering. Daarom was het afgelopen jaar heel intensief en spannend. Achteraf gezien was het een juiste beslissing om door te zetten en te gaan verhuizen. Met ons nieuwe slagersbedrijf is het veel efficiënter en prettiger werken. En niet geheel  onbelangrijk: ook de omzet is flink gestegen. Rondom het Havenplein met een verscheidenheid aan winkels en bedrijven rijden auto`s en fietsers zes dagen in de week af en aan. Ook bij onze naaste buren bakker Slager en de Hema vestiging is er dagelijks veel winkelend publiek. Dat draagt bij aan “gezellig winkelen” rondom ons slagersbedrijf.”

Het antwoord van Evert op de vraag: waar komt de hogere omzet vandaan? “Dit komt door de ligging van de nieuwe winkel in het centrum van Genemuiden. Immers rondom het Havenplein zijn elke dag veel mensen. En ja, het kost ons heel veel tijd maar wij produceren nog steeds alle artikelen zelf. Hierdoor zien wij kans dat ondanks de hoge investering om voor een redelijke prijs uitstekende kwaliteit te leveren. Ik ben er helemaal van overtuigd dat het onze sterkste troeven zijn. Ook is er een verschuiving van behoefte bij de consument waar te nemen. Mensen vinden het thuis of in de veranda steeds gezelliger met familie, vrienden en maken dan zelf een lekker etentje in plaats van buiten de deur eten. Wij leveren dan ook steeds meer zowel grotere als kleinere buffetten voor feestjes en verjaardagen. Hierdoor is ook de levering van barbecue pakketten en diverse schotels met hapjes in de afgelopen jaren fors toegenomen.”

En tot slot Evert met een knipoog: “Een goede vakman(slager) heeft altijd werk!”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500