Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Badminton begint met overwinning

Geplaatst op: 27 september 2016

De heren badmintonners zijn hun competitie begonnen met een thuisoverwinning op Diok uit Enschede. Dit internationale team met universiteit studenten bleek met Pakistanse, Indiase en Chinese invloeden een sterk geheel te vormen.

Uit de 4 enkel partijen wist Genemuiden maar 1 punt te behalen, al gingen er twee wel heel nipt verloren. Zo moest er worden begonnen aan de dubbelpartijen met een 1 –3 achterstand . Deze dubbels wist Genemuiden alle vier met opvallend gemak naar zich toe te trekken: uitslag 5 – 3

Tweedagen later volgde de uitwedstrijd naar de bc Sjutol uit Tubbergen. Dit team wat Genemuiden ondertussen van haver tot gort kent bracht andermaal dezelfde spelers in de zaal en zoals vaak volgde een gelijkopgaande wedstrijd .

Na twee wedstrijden stond het 1 –1 en na vier wedstrijden 2 –2. Ook bij de dubbels werden twee wedstrijden gewonnen en twee verloren, zodat er net als vorig seizoen weer een 4 –4 uitslag volgde. Met negen punten staat Genemuiden weer in de middenmoot van deze competitie

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500