Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Na zestig jaar nog steeds genieten van het leven

Geplaatst op: 3 oktober 2016

Foto Tineke Buitink

Anton en Margje Bakker-Visscher vieren maandag een bijzonder huwelijksjubileum.  60 jaar geleden traden zij in het huwelijk in het gemeentehuis van Genemuiden.  Burgemeester Bilder bezocht het stel maandagochtend.

Anton en Margje hebben elkaar leren kennen tijdens het flaneren op de Kaai. Margje woonde tijdens haar jeugd op de boerderij aan de Simondsstraat en Anton aan de Langstraat in Genemuiden. Margje was voor haar huwelijk hulp in de huishouding en heeft altijd op de veehouderij van haar vader als melkmeisje meegeholpen. Het handelaarsbloed is Anton met de paplepel ingegoten. Net als zijn vader werd hij veehandelaar.

Na het overlijden van de moeder van Margje trokken Anton en Margje met hun gezin in bij haar vader in het ouderlijk huis aan de Simondsstraat. Zij hebben beiden altijd hard gewerkt op de veehouderij van vader Visscher en Anton daarnaast ook als veehandelaar. Het echtpaar Bakker heeft 2 dochters gekregen. Hun gezin is inmiddels uitgebreid met klein- en achterkleinkinderen.

Anton geniet ervan om verhalen te vertellen die hij heeft meegemaakt tijdens zijn werk als veehandelaar. Dit beroep heeft hij met hart en ziel tot 2012 uitgeoefend. Margje mag graag spreien haken voor de kleinkinderen en Anton gaat nog graag met de auto op bezoek naar hun  klein-en achterkleinderen.  Samen genieten zijn nog van alles van het leven hun brengt.

Dit bijzondere huwelijksjubileum hebben zij in familie- en vriendenkring gevierd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500