Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van der Staaij naar debatavond in Genemuiden

Geplaatst op: 11 oktober 2016

SGP Zwartewaterland organiseert op 4 november een debatavond met als thema: Leven…………….Abortus. Deze debatavond wordt georganiseerd in het kader van de Week van het Leven die van 7 tot 12 november 2016 landelijk plaatsvindt en gedragen wordt door het Platform Zorg voor het Leven waarin de SGP participeert.

Het leven is het beschermen waard. Een abortus is niet de gewoonste zaak van de wereld. In samenwerking met de landelijke Vereniging ter Bescherming van het Ongeboren Kind (VBOK) organiseert de SGP Zwartewaterland, op d.v. vrijdag, 4 november, in de Bethelkerk, Bereklauw 1 te Genemuiden deze Debatavond. Aan deze debatavond zal onder andere Kees van der Staaij, fractievoorzitter van de landelijke SGP, zijn medewerking verlenen. De aanvang van deze avond is 19:30 uur. Het complete programma van deze bezinningsavond, inclusief de overige debaters, wordt later bekend gemaakt. Allen hierbij uitgenodigd voor deze, op voorhand, boeiende avond.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500