Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters rijden in de prijzen

Geplaatst op: 23 oktober 2016

Leden van de Zwartewaterruiters reisden afgelopen weekend af naar wedstrijden in Den Ham, Staphorst en Hardenberg. Lisanne Kanis behaalde de tweede prijs. Daphne Visscher en Giovanna Slurink wisten allebei de derde prijs mee naar huis te nemen.

Daphne Visscher en haar pony Donna gingen van start op een dressuurwedstrijd in Den Ham. De combinatie zette een goede proef neer in de klasse B categorie D/E. De jury gaf haar 199,5 punt en met dit resultaat won zij de derde prijs.

Tijdens een springwedstrijd in Staphorst ging Lisanne Kanis in de klasse B categorie E van start met haar pony Elavsca. De combinatie sprong een snelle en foutloze ronde en zette hiermee de tweede prijs op haar naam.

Giovanna Slurink en haar paard Dievittorio zijn afgereisd naar een dressuurwedstrijd in Hardenberg. De combinatie reed een nette proef in de klasse M2 en met 192,5 punt legde zij beslag op de derde prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500