Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Stereo naar Staphorst

Geplaatst op: 2 november 2016

Op zaterdag 12 november hoopt Stichting Zingend naar de Zondag Staphorst (ZNDZ) weer een  koor- en samenzangavond te organiseren.  Het Christelijk Mannenkoor Stereo uit Genemuiden hoopt dan op te treden.

Het inmiddels 50 jarige koor Stereo is al jaren een begrip in Genemuiden en wijde omgeving. Het koor, bestaande uit ca 145 leden, vertolkt op hoog niveau geestelijke liederen en psalmen. Zij doen dit zowel vierstemmig als met Genemuider bovenstem. Een absoluut top koor dat onder leiding staat van de in Rouveen geboren en getogen Harm Hoeve. Harm is als professioneel muzikant sinds 2009 verbonden aan Stereo.

De stichting wil deze avond van harte bij u aanbevelen en hoopt dan ook op 12 november weer met haar gasten een fijne koor- en samenzangavond te mogen hebben.

Op deze avond wordt de muzikale begeleiding op piano verzorgd door Ronald IJmker. Het orgel wordt bespeeld door  Minne Veldman. De korte meditatie zal gedaan worden door dhr. R. Pasterkamp uit Urk, de presentatie door mevr. Frouk Alice Weijs-Kroek.

Deze koor- en samenzangavond op zaterdag 12 november 2016 van de stichting Zingend naar de Zondag Staphorst  zal  gehouden worden in:

Locatie:                 Kerkgebouw De Bron

Churchilllaan 2

Staphorst

Aanvang:              18.50 uur (kerk open om 18.15 uur)

Entree:                € 5.–  p.p. (kinderen tot 12 jaar vrij)

Voor meer info zie ook  www.zndzstaphorst.nl of www.facebook.com/zndzstaphorst

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500