Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel schaatsen en voetbal in Sportcafé

Geplaatst op: 6 november 2016

Schaatsen en voetbal neemt in het Genemuiden Actueel Sportcafé van woensdagavond 9 november een belangrijke rol. Topschaatster Elma de Vries van het Palet schaatsteam komt naar De Kaaihof om over haar loopbaan te vertellen. En dit seizoen sponsort ook Gelasta een schaatsteam. Henk Jan Last vertelt over de achtergronden en de ambities van het team.

Verder is Jan van Raalte aanwezig. Hij gaat in op de prestaties van Sportclub Genemuiden, waarvoor hij sinds dit jaar verantwoordelijk is. Zaalvoetbal is er ook: rondom het Sportcafé wordt de loting voor het Zwartewaterland zaalvoetbaltoernooi gehouden. De organisatie licht ook de veranderingen bij dat evenement toe.

Janine Flier-Breman komt vertellen voor de dressuursport. En tenslotte Andre Feenstra over de bijzondere evenementen waaraan hij deelneemt. Zo staat de langste langlaufmarathon ter wereld, in Zweden, op zijn kalender.

De avond begint om 20.00 uur in De Havenkamer. Gert Jan van den Berg interviewt de gasten. Aanwezig zijn? Handig is om even te melden via redactie@genemuidenactueel.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500