Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oude MVG-bon nadert zijn einde

Geplaatst op: 10 november 2016

Middenstandsvereniging Genemuiden (MVG) introduceerde dit jaar een nieuwe MVG-bon. Die is alleen nog verkrijgbaar bij Readshop Genemuiden en uiteraard wel in te wisselen bij alle aangesloten leden. Oude bonnen zijn vermoedelijk nog in omloop. Die zijn nog tot het einde van het jaar bruikbaar.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Oude MVG-bon nadert zijn einde

  1. Ria Dekker schreef:

    Ik heb dat na gevraagd bij de raedshop en men verzekerde mij dat de oude bonnen na 31/12 wel geldig zijn maar alleen in te wisselen bij de winkel waar hij gekocht is. Hoe zit het nu,? Het wordt er zo niet duidelijker op.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500