Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Diner voor Refilwe levert 2600 euro op

Geplaatst op: 11 november 2016

Grand Café Restaurant Prins Mauritshuis in Blokzijl was donderdag het decor voor het Refilwe diner. Het was een groot succes! De reden dat hesponsorfonds van het Prins Mauritshuis voor Refilwe koos is omdat het Refilwe ziet als een organisatie met een duidelijk doel die korte lijnen heeft gelegd met Zuid-Afrika, zodat alle hulp direct en goed terechtkomt.

De Refilwe leden werden in hun ‘bedrijfskleding’ gestoken en kregen van de gastheer en gastvrouw instructies. Om kwart over 7 waren er 40 gasten binnen en na het welkomstwoord kon het diner beginnen. Er was heerlijk eten, een gezellige sfeer, een bingo met leuke prijzen en uiteindelijk een mooi eindresultaat. Bij elkaar is er €2600 euro opgehaald.

“Ook via deze weg willen wij alle Refilwe gasten bedanken voor de steun, maar vooral ook onze grote dank aan het Prins Mauritshuis voor deze super actie!”, aldus Refilwe.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500