Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vijf clubrecords en 34 pr’s voor DEK

Geplaatst op: 14 november 2016

Zaterdag 12 november was het tijd voor de tweede ronde van de Nationale Zwemcompetitie in Hardenberg. DEK kwam in deze wedstrijd  met 31 zwemmers aan de start. Er werden 34 persoonlijke records gezwommen. De grootste verbetering was voor Lotte Bakker, zij wist de 50 meter schoolslag maar liefst ruim 45 seconden sneller te zwemmen dan haar vorige PR.

Ook Robin van den Berg en Anouk Bosman waren uitstekend op gang: zij zwommen beiden twee clubrecords (allebei  op de 50 vrij en 200 meter wissel). Robins tijd  was daarnaast ook nog goed voor taart. De taart verdien je als je voor het eerst een slag op de 50 meter onder de 30 seconden zwemt. Robin zwom 50 meter vrije slag in 29.55. Het vijfde clubrecord werd gezet door Jorgen Gerritsen op de 50 meter schoolslag.

Naast de reeds genoemde zwemmers waren er persoonlijke records voor Michelle van den Berg, Myrthe Bosman, Tim Bosman, Laurens Curfs, Irenka van Dalfsen, Jirsca van Dalfsen, Harryelle Eenkhoorn, Martijn Gerritsen, Arie de Jager, Maritha de Jager, Sophie Leusink, Sanne van Luijk, Thon Naberman, Laurens van der Pligt, Naomi van der Sluis, Sophie van Someren, Lara Tuinman, en Kimberley Visscher.  Hiermee bereikt DEK drie eerst, drie tweede en drie derde plaatsen.

De totale uitslag van de wedstrijd is te lezen op www.dekgenemuiden.com.

De volgende wedstrijd is het Minioren-junioren circuit op 26 november in Genemuiden. Aanvang 17.15 uur en uiteraard is de Smulkraam aanwezig met lekkere hapjes en drankjes

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500