Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerst op de Markt

Geplaatst op: 21 november 2016

Na de primeur van 2015 komt er op zaterdag 17 december aanstaande een vervolg op het kerstconcert van het orkest van Hasselts Fanfare.

Volgens het concept dat de EO televisieomroep al sinds jaren heeft op de Dam in Amsterdam verzorgen de dames en heren muzikanten van Hasselts Fanfare onder leiding van dirigent Floris de Wever deze bijzonder sfeervolle en laagdrempelige kerstbijeenkomst. Van 15.30 tot 16.30 uur kan het publiek tijdens een kerstmarkt genieten van bekende populaire kerstmuziek en daarnaast de vertelling van Het verhaal door Harma Beens en samenzang van traditionele kerstliederen.

Publiek kan af- en aanlopen en zich warmen bij gezellig knisperend vuur of de warme chocolademelk verkrijgbaar bij de plaatselijke horeca.

Ook dit jaar bestaat er weer de mogelijkheid tot de magische avondtorenbekimming. Een unieke belevenis voor het hele gezin om vanaf de toren van de Grote Kerk te kunnen genieten van het prachtige uitzicht over de fraai verlichte binnenstad. Deze torenbeklimming wordt georganiseerd door het Toeristisch Informatie Punt Hasselt en voor slechts € 1,00 met een maximum van € 5,00 per gezin kunt u hieraan deelnemen. Overigens zal de gehele opbrengst hiervan worden gedoneerd aan de radiomarathon van Zwartewaterland Helpt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500